top of page
möte

Möteslokaler

Bokningssystem För möteslokaler och konferensrum

Bokningssystem för Möteslokaler

Att hyra ut möteslokaler kräver en del administration. Man vill gärna att lokalen är bokningsbar hela tiden, står tom så lite som möjligt och omsätter så mycket som möjligt. Oftast kan det bli lite meckigt om man ska ha en assistent som tar emot bokningar och skriver in de manuellt. Därför är det klokt att ta hjälp av ett digitalt bokningssystem som förvaltar hela administrationen och uthyrningen åt er.

 

Om man ska hyra ut möteslokaler och tar hjälp av ett digitalt bokningssystem får man även en rad andra goda funktioner, såsom påminnelser via SMS när tiden är kommen, kundkort med kontaktuppgifter, enkelt adminpanel för att administrera bokningar, betalningar online mer mera.

 

Kunderna bokar en lokal smidigt från var som helst, ser lediga tider och kan betala för bokningen i förskott, så att du slipper bemanna och ta betalt på plats samt riskera uteblivna bokningar. Hela bokningscykeln blir då tänkt för att underlätta och omsätta.

Verktyg för bokningssystem lämpade för mötesrum

  • SMS påminnelser. En bokad tid glöms aldrig bort.

  • Nyhetsbrev. Man kan skicka ut mejl till alla med diverse info.

  • Erbjuda kunderna bokningar från var som helst, när som helst i ett snyggt gränssnitt där man bokar på ett par minuter.

  • Modern och användarvänlig adminpanel från vilken man enkelt kan administrera bokningarna och ha översikt över samtliga

  • Obegränsat antal bokningar och möteslokaler

  • Bokningstavla som tillval - då kan man boka direkt vid dörren, kan vara bra för om man vill låta drop-in bokningar.

  • Koppla på ett passagesystem - då slipper man bemanna och verksamheten helt digitaltstyrd.

Vilka typer av lokaler kan man koppla på ett bokningssystem på?

Alla typer av lokaler! Man kan koppla ett bokningssystem till alla typer av mötesrum, små individuella mötesrum i en större byggnad till stora konferensrum eller liknande.

Bokningssystem med integrerat Passagesystem

Om man vill slippa bemanna en lokal man hyr ut så kan man ta hjälp av ett digitalt passagesystem. Passagesystem kan kopplas på de flesta bokningssystem och passar de objekt man hyr och där man inte vill bemanna fysiskt. Med detta kan ni man automatiserat ge kunderna tillträde till möteslokalerna under bokad tid.

Bokningssystem  

Det finns många bokningssystem på marknaden och de flesta erbjuder olika typer av verktyg. Vi har gjort en research bland olika bokningssystem för att se vad som är bra respektive mindre bra med det som erbjuds. När vi hamnade hos BokaMeras bokningsystem insåg vi att det var det bästa för oss.

De har demo av olika verksamheter, så att man kan känna på systemet live, klicka runt från kundperspektiv eller admin perspektiv. Till deras system kan man både koppla på bokningsskärm och passage system. De bockar också för allt i vår checklista för verktyg som är ett måste. Därför rekommenderar vi dem starkt om ni är ute efter det perfekta bokningssystemet.

bottom of page