top of page
Veterinär med hund

Veterinär

BÄSTA BOKNINGSSYSTEMET FÖR VETERINÄRER

En digital veterinärmottagning!

Ska du öppna en egen veterinärmottagning eller jobbar du redan på en? Då tror vi att våra bokningstips kan passa er. Med ett digitalt bokningssystem går ni in i den digitala världen och erbjuder era besökare och patienter ett helt revolutionerande bokningssätt.

Varför ska veterinärer använda bokningssystem?

Det måste vara lätt att boka en tid hos en veterinär. För att göra det lätt behöver man endast finna rätt bokningssystem. Oftast får man till en hemsida, eller så kan man integrera med den nuvarande sidan. En hemsida är bra eftersom man kan skriva ut info, priser och annan viktig budskap till de små pälsiga patienterna. 

Bokningssystem med appar underlättar för både dig och dina patienter

Vi rekommenderar att man väljer ett bokningssystem som har appar tillgängliga, då kan tider bokas från var som helst, när som helst. Det är inte alla bokningssystem som stödjer detta men det finns vissa på marknaden som erbjuder appar och som funkar perfekt tillsammans med en veterinärmottagning. Dina patienter kan då bokas in när som helst, från var som helst, utan konto eller andra komplikationer. 

Du som veterinär får många fördelar tack vare bokningssystemet

Att sätta upp en hemsida och bokningssystem kan verka komplicerat, men i själva verket är det enkelt. Oftast sätter man upp allt på mindre än en timme. När vi sökte runt bland olika system fann vi BokaMera som vi snackade med. Deras kundtjänst hjälper till att sätta upp allt, och då går det ännu enklare. 

 

Förutom kundtjänsten tyckte vi BokaMeras bokningssystem var det bästa av ett par andra anledningar såsom enkelt gränssnitt, det var toklätt att komma igång, man får många funktioner och appar. Man kan dessutom testa på tjänsten gratis på bokamera.se

Någon demo för veterinärer fann vi inte men en för tandläkare som ni kan ta en titt på här! Då kan ni själva känna på systemet lite och bedöma om det passar eller ej. 

 

Krav man bör ställa på ett bokningssystem:

  • Meddelanden till patienternas ägare direkt från systemet

  • Sms-påminnelser

  • Noteringar om pälspatienterna under patientkortet

  • Möjlighet att ha obegränsat antal veterinärer i samma bokningssystem (anställda)

  • Flexibla scheman, du ska kunna styra ditt bokningssystem utifrån din verksamhet

  • Möjlighet till kortbetalning online när bokningen görs

  • Hemsida / integrera bokningssystemet på sin egen hemsida

  • Bra support

  • Mobilappar

bottom of page