top of page
strandhydda

Stugor

Bästa Bokningssystemet för Stugor

Vad kan man använda ett bokningssystem till?

Man kan koppla ett bokningssystem till alla typer av uthyrning, från stugor till enskilda rum, obemannade hotell med mera. Om man har många stugor eller rum måste man vara extra försiktig med att välja ett system som tillåter obegränsat antal stugor eller rum. Oavsett vilken typ av övernattning man hyr så ska man koppla till ett bokningssystem. Då blir det väldigt enkelt och tillgängligt för kunderna.

Vilka fördelar kan man ta del av med ett digitalt bokningssystem?

Fördelarna är många, förutom att det blir lätt för kunder att boka så blir det även lätt för er att administrera bokningarna. Ni slipper överbokningar eftersom varje resurs under en viss tidsintervall endast kan bokas en gång.

Dessutom får ni betalt i förskott, och minimerar det administrativa arbetet. Sist men inte minst kan ni hyra utan att bemanna. Ibland vill man slippa vara på plats och dela ut nycklar osv. då kan ett bokningssystem ihop med ett passagesystem göra jobbet!

De bästa verktygen för uthyrning av stugor och annat

  • SMS påminnelser i god tid inför bokningen.

  • Nyhetsbrev till kunddatabasen för att säkra bokningar hela säsongen.

  • Enkel bokning i få steg, online från alla enheter.

  • En adminpanel från vilken ni enkelt kan administrera bokningarna och ha översikt över alla-

  • Obegränsat antal bokningar och stugor, rum osv.

  • Betalning i förskott, i samband med bokning.

  • Bokningstavla som tillval - då kan man boka direkt vid dörren. Ni kanske vill låta förbipasserande boka stuga spontant?

  • Obemannad incheckning: möjlighet för att koppla på ett passagesystem - då slipper ni bemanna och verksamheten rullar runt helt av sig själv.

Bokningssystem med Passagesystem - obemannad incheckning

Passagesystem är att rekommendera med bokningssystem, speciellt för uthyrning där man inte vill bemanna i samband med check in. Då kommer kunden att få tillgång till uthyrningsobjektet genom en digital kod och eftersom betalning görs i förskott, behöver ni inte vara på plats varken vid in- eller utcheckning.

Vilka Bokningssystem finns det och vad ska man tänka på?

När vi vi jämförde de system som finns på marknaden, tyckte vi att BokaMeras bokningssystem var det bästa. De har många funktioner som passar för just uthyrning av övernattningsanläggningar.

Det vi tyckte om extra mycket var deras demo av olika verksamheter, så att man kan prova på systemet live, De erbjuder även en bokningstavla man kan köpa till vid önskemål om spontanbokningar och det går att koppla till passagesystem för obemannad in- och utcheckning.

bottom of page